Често Задавани Въпроси

 

1. Как може да ми помогнете със закупуването на автомобил?

 

Ние Global2BS притежаваме дилърски лиценз и лиценз за експорт. Ние организираме абсолютно целият процес - от помощ с избора на кола, до закупуването и доставката на автомобила до крайна точка в България. Можем да организираме и помогнем за преминаване на Технотест и КАТ

 


 

2. Какво още мога да закупя освен автомобил?

 

Ние можем да организираме закупуване и внос освен на автомобили и на: джипове, мотори, АТВ, каравани, лодки и др. превозни средства. Допълнително помагаме със закупуването на авточасти от САЩ и Канада. 

 


 

3. Какво се изисква от мен?


Трябва предварително да сте избрали какъв автомобил си търсите. Можем да закупим автомобила, който сам сте намерили или да предложим най-добрите оферти към момента. Също така трябва предварително да внесете депозит.


4. Защо първо трябва да внеса депозит?

Депозита гарантира намеренията Ви за сериозни. Също така, ще бъде използван за покриване на наказателни такси ако не внесете цялата сума при закупуването на превозното средство.


5. Колко време имам да заплатя при спечелен търг?

 

Имате един работен ден след търга/покупката на превозното средство, за да направите пълното плащане, чрез банков превод. Ако в рамките на 24 часа не получим плащане от вас, ще ви таксуваме по $100 на ден, като наказателна такса от внесеният депозит. Ако не получим плащане или копие от платежно в рамките на три дни, ние ще освободим превозното средство. Тогава ще загубите направения депозит, като такса по освобождаването на превозното средство.


6. Ще ми върнете ли моят депозита, когато поискам? 

 

Да! Ние, ще върнем всеки депозит, при поискане в рамките на 24 часа освен ако не са използвани или не са в процес на наддаване или покупка на превозното средство описано в т.5


7. Какъв е депозита, който се изисква?

 

Депозитът, който се изисква е 20% от стойносттa на автомобила, който искате да закупите. 


 

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес