Често Задавани Въпроси

 

Global2BS e автомобилен брокер в САЩ с "Dealer" и "Exporter" лиценз и работим със застрахователни автомобилни аукциони (Insurance Auto Auctions) с което предоставяме възможността на физически лица да закупят желания автомобил от американския пазар.
Ние можем да организираме закупуване на: джипове, мотори, АТВ, каравани, лодки и др. превозни средства. Допълнително помагаме със закупуването на авточасти от САЩ и Канада.
Това е място, където американски застрахователи предоставят бракувани коли на търгове.
Всяко превозно средство се пуска на онлайн търг и ако няма допълнителни условия, участника предоставил най-висока цена печели търга.
Всеки автомобил се проверява дали отговаря на описанието и аукциона носи отговорност в случай на сериозни несъответствия. Целия процес на търга и закупуването на автомобила е напълно обяснен и отговаря на определени правила. Може да се сдобиете с желания автомобил с до 40% по-ниска цена от пазарната.

 

Документи и Такси 

 

Всички автомобили след спечелване на търг се закупуват от Global2BS. След това автомобила се прехвърля на клиента чрез договор и фактура от търга.
Необходимо е да депозирате 15% от стойността на превозното средство, което желаете да закупите в срок до 2 часа преди започване на търга.
В реално време Вие ще имате възможността да наблюдавате участието на Global2BS в наддаването до максималната сума, която е в рамките на 15% внесения депозит.
При спечелване на аукциона, Вие трябва да преведете пълната сума по банков път до 48 часа след края на търга.
След заплащане на пълната сума Global2BS, ще организира цялата логистика в транспортирането на автомобила от аукциона до вашият град
При закупуване на автомобил, чрез търг има „скрити“ такси освен крайната цена на автомобила. Вие трябва да заплатите: такса за участие на търга; такса брокер; разходи за вътрешен транспорт в USA/Канада; разходи за доставка по море; разходи за транспорт от пристанището до желания от вас град.

 

Комисионна за  аукциона 15% от цената на автомобила
Вътрешен транспорт USA/Канада  oт 200$ до 900$ от аукциона до пристанище 
Морски транспорт до Европа от 1600$ до 1800$ склад, документи и контейнер
Вътрешен транспорт от Европа до София от 500$ до 600$ може да се организира до вашия град
Комисионна "Брокер" 1500$  
Банкови такси  100$  
Технотест и КАТ  500$  

 

Депозит

 

Необходимо е да направите депозит в размер на 15% от стойността на превозното средство. Депозита дава гаранция, че ще заплатите цялата сума след спечелване на търга. Депозита се прави чрез банков превод.
Депозита се възстановява на 100% в рамките на 24 часа, ако:
Не сте използвали услугите на Global2BS и баланса е положителен.
Не е спечелен търг за желания автомобил.
Не е направена оферта за превозно средство на търг по време на искането за връщане на депозита.
Депозита се връща по същата банкова сметка, от която е получен.
Не се удържат никакви такси.
В случай, че има спечелен автомобил на търг имаме 48 часа да внесем цялата сума. Ако поради някаква причина вие забавите плащането или сте възпрепятстван и нямате възможност да заплати сумата, аукциона ще наложи наказателна глоба в размер на 1000$ + 10% от стойността на превозното средство. В този и единствен случай вие губите депозита.

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес