OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА НА „Глобал Ту Би ЕсЕООД

 

Общи разпоредби:

 

Чл. 1 https://Global2bs.com собственост на „Глобал Ту Би Ес“ Еоод, със седалище и адрес на управление: град Нови Искър, ул. Еделвайс 11А, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК: 203921264, предлагаща консултантска и посредническа услуга, която не е забранена от закона.

 

Чл. 2 Всяко лице, наричано за краткост „потребител“, който е отворил Global2bs.com на своя браузър или е бил пренасочен към него, следва да се запознае внимателно с „Общите условия“ за ползване. В случай, че не сте съгласни с всички общи условия по-долу, моля, не използвайте сайта на „Глобал Ту Би Ес“ Еоод

 

Чл. 3 Използването на Global2bs.com обвърза потребителя с Общите условия за ползване и се задължава да спазва тези Общи условия, както и всички разпоредби на българското и международното законодателство.

 

Чл. 4 „Глобал Ту Би Ес“ Еоод не носи отговорност, ако потребителят не се е запознал с настоящите условия за ползване на сайта.

 

Основни понятия:

 

Чл. 5 Global2bs.com предоставя услуги на сайта които включват собствена информация, достъп до предоставяните през сайта информационни ресурси и данни на сайта. Получаванена имейл и телефонно обаждане при изпратено запитване през сайта. Предлагане на стоки и услуги на потребители, чрез директен маркетинг.

 

Авторски права:

 

Чл. 6  Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и води до гражданска, административно-наказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

 

Ограничена отговорност:

 

Чл. 7 „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД поддържа сайта си с вярна и актуална информация, без това да изключва възможността на инцидентно възникване на неъответствия или пропуск. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД не носи отговорност за последиците при евентуални вреди, породени от или свързани с използването на Global2bs.com

 

Чл. 8 „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД не носи отговорност за информацията съдържаща се в сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

 

Чл. 9 „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД не носи отговорност върху възприятието, точността, пълнотата и полезността на информацията на този сайт.

 

Изменения на общите условия:

 

Чл. 10 „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД си запазва правото да променя общите условия на сайта по всяко време и по своя преценка. Промените се поместват в сайта и влизат в сила незабавно от публикуването им. Потребителите са длъжни да проверяват актуализациите на общите условия и да ги спазва.

 

Настоящите Общи условия влизат в сила считано от 19/03/2020

 

 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД

 

Въведение:

 

  1. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД, със седалище и адрес на управление: град Нови Искър, ул. Еделвайс 11А, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК: 203921264 e администратор на лични данни на този сайт.
  2. com се управлява в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба, включително Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).
  3. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД не продава или предоставя вашите данни на други дружества или трети лица. Всички данни се обработват единствено от Нас.

 

Лични данни:

  1. Личните данни са всякаква информация свързана с идентифицирането на физическо лице, което включва като:
  • Имена
  • Възраст
  • Телефон
  • Електронен адрес
  1. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД не обработва никаква друга информация за Вас освен информацията описана в т. 5 
  2. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД събира, обработва, съхранява и използва личните Ви данни, които са нужни на дружеството за предоставянето на предлагащата консултантска и посредническа услуга или стока.
  3. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД обработва Вашите лични данни спазвайки следните принципи:
  • Зaĸoнocъoбpaзнocт
  • Цялocтнocт и Пoвepитeлнocт 
  • Ограничение на съхраняването с оглед на постигане на целите
  • Ограничение на целите на обработване
  1. „Глобал Ту Би Ес“ ЕООД събира и обработва всички или част от следните Ви лични данни предоставени единствено от вас:
  • Лична информация
  • Данни за Вашите транзакции и история на поръчките Ви
  • Данни за плащанията
  • Коресподенцията между Нас
  • Технически данни

 

Условия за ползване

 

Ние ще използваме личната Ви информация за основните дейности, цели на сайта. Вие можете да оттеглите съгласието си във всеки момент.

„Глобал Ту Би Ес“ ЕООД съхранява вашите данни до постигане на целите, за които са събрани.

 

 

 

 

Политика за бисквитките (cookies)

 

 

 

БИСКВИТКИ (COOKIES)

За да сме сигурни, че получавате най-подходящата информация и най-добрите услуги, когато посещавате нашата интернет страница, информация и данни ще бъдат събирани чрез употреба на т. нар. „бисквитки“ (cookies). Това ни помага да Ви осигурим персонализирано преживяване, когато посещавате нашите Сайтове. Освен това ни позволява да подобрим услугите си и да сме сигурни, че лесно ще намерите онова, което търсите. 


Какво представляват бисквитките?

Бисквитката е малък частици данни отрязък от текст, изпратен до браузъра Ви от посетен от вас уебсайт. Те се съхраняват на Вашето устройство, така че сайтът да може да разпознае Вашия компютър. Те помагат на сайта да запомни информация за посещението ви, като предпочитания от вас език и други настройки. Това може да улесни следващото ви посещение и да направи сайта по-полезен за вас. Повечето компании използват бисквитки на сайтовете си, за да подобрят използваемостта. Бисквитките не могат да навредят на Вашите файлове или да увеличат риска от вируси в компютъра Ви.

 

Видове бисквитки, които използваме 

 

> Предпочитания 

Тези „бисквитки“ позволяват на уебсайтовете ни да запомнят информация, която променя начина, по който се държи или изглежда сайтът, като предпочитания от вас език или региона, в който се намирате. 

> Процеси

Бисквитките“ за процеси помагат за подобряване на работата на уебсайта и за предоставяне на очакваните от посетителя услуги, като придвижване из уеб страниците или осъществяване на достъп до защитените части на сайта. Без тези „бисквитки“ той не може да функционира правилно.

 

Как да изключите бисквитките?

Различните браузъри имат различни настройки за достъп на бисквитки. 

За повече информация изберете вашият браузър:

 

Google Chrome 

> Mozilla Firefox

> Apple Safari 

> Windows Internet Explorer 10

 

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майл



Фирма: Глобал Ту Би Ес