Ние сме екип от професионалисти, които Ви съдействат в закупуването, доставката и на автомобили, мотоциклети, каравани и авточасти от САЩ и Канада. За нас е изключително важно в максимална степен да отговорим на нуждите и изискванията на клиентите си по най-добрият начин, осигурявайки им ясни и прозрачни условия. Основната ни цел е да предлагаме най-добрите индивидуални решения конкретно за Вашия мечтан автомобил.

 

   Глобал Ту Би ЕС EООД e компания, предоставяща набор от специализирани услуги, свързани с обслужването на клиенти от А до Я. Възможностите, които предлагаме на своите клиенти включват: Професионални препоръки и съвети; Закупуване на автомобили (мотоциклети; каравани); Закупуването на авточасти; Съдействие с митница; преминаване на Технотест; регистрация в КАТ.

 

   Компанията е основана в началото на 2015 г. от специалисти с над 5 годишен опит в сферата на внос на автомобили и други стоки от САЩ и Канада. Ние от Глобал Ту Би ЕС опитваме да се наложим на този изключително конкурентен пазар, като разчитаме на качеството, коректността, професионалността и цените на услугите ни. Нашата дейност покрива целия процес от закупуването до регистрацията.

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес