Авангардни Енергийни Системи ЕООД

Авангардни Енергийни Системи ЕООД - лицензиран търговец на продукти iRobot

Уеб адрес: www.irobotforyou.com/ 

 

“Авангардни Енергийни Системи” ЕООД е основана през 2009 г. Основен предмет на дейност са енергоспестяващи новаторски системи за бита и индустрията. В това число високоефективни климатични /термопомпени/ системи, вентилация за дома и офиса, слънчеви колектори за битова гореща вода и системи за пречистване и облагородяване на питейна вода.
Продуктите ,на които залагаме, спестяват енергия, пестят времето и като цяло облагородяват живота на хората. В това число и интелигентните роботизирани системи на iRobot.

Високоенергийните климатични системи и вентилацията подобряват комфорта в обитаемите помещения и подобряват качеството на въздуха. В сравнение с конвенционалните методи за отопление и охлаждане спестяват значителни разходи. Управлението и обслужването им изисква отделяне на съвсем малко време от потребителите.

Слънчевите колектори осигуряват до 75% от нуждите за битова гореща вода за едно домакинство. Имат дълъг живот и незначителни експлоатационни разходи. Използваме слънчевата енергия за подгряване на вода- няма вредни газове, потребление на електроенергия или отделяне на вредни емисии в атмосферата.

Системите за пречистване и облагородяване на битова питейната вода. В общия случай това са системи, които са лесни за инсталация- обикновено до кухненския смесител се монтира допълнителен декоративен кран , а самата система е на дискретно място /в шкафа под мивката/. Получавате вода с доказано перфектни питейни качества- без вредни микрочастици, с ниска минерализация и превъзходен вкус.

 

Авангардни Енергийни Системи е също и специализиран сервиз за климатична техника. Разполагаме с всички необходими уреди и инструменти за отстраняване на всякакви повреди на предлаганите от нас системи. Разполагаме с добра сервизна база на територията на гр. София.

 

АЕС ЕООД ни се довери в следните услуги:

> Изграждане на Уеб магазин

> Клиентска поддръжка

> Техническа поддръжка

> Маркетингови проучвания

> PR и реклама в социални мрежи

> Изнесена уеб администрация и телемаркетинг

> Рейтинг, посещаемост и откриваемост

> SEO и уеб оптимизации

 

Направи запитване за подобен проект

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес