http://global2bs.com/images/brand/PayPal.pngPaypal е най-световноизвестна електронна система за разплащане в света.

Тя е и една от най-сигурните системи. Нейните потребители са: частни лица, търговци, както и големи фирми и корпорации. Регистрирането на акаунт в Paypal, може да се направи напълно безплатнo на https://www.paypal.com 

Трябва да изберете "Sign UP" и след това избор на акаунт "Personal" или "Business" и следвате инструкциите за регистрация.

Трябва да попълните цялата информация коректно! Чрез Paypal можете да плащате навсякъде, където е обозначено с тяхното лого.

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система за разплащане са: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Expres, Discover


 

http://global2bs.com/images/brand/skrill.pngSkrill е световноизвестен електронен портфейл, който позволява пазаруване онлайн само с използването на имейл адрес и карта или банкова сметка. Потребителите на Skrill са защитени от Secure Socket Laye система, която използва 128 bit криптиране и всички данни за сметките и личните данни са криптирани.

Регистрацията на акаунт в Skrill, може да се направи напълно безплатно на https://www.skrill.com

Трябва да изберете "Open a free account" и следвате инструкциите за регистрация. Попълните цялата информация коректно! 

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система за разплащане са: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, ePay, American Expres, Discover

 

 


http://global2bs.com/images/brand/2checkout.png2CheckOut е компания занимаваща се с електронни разплащания, чрез електронен портфейл в цял свят.

Тя е и една от най-авторитетните системи за разплащане. 

2CheckOut може да се интегрира на всички платформи за онлайн магазини.

Потребителите на 2CheckOut може лесно да се регистират, чрез избиране на "Sign UP" на адрес https://www.2checkout.com

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система за разплащане са: Visa, Visa Electron, MasterCard, Discover, American Express, PayPal

 

 

 


http://global2bs.com/images/brand/epay.png

 

ePay е българска система за електронно разплашане. 

Тя предлага на клиентите си да извършват плащания на стоки и услуги с банкови и микросметки. ePay предоставя на своите потребители Level 1 Service Provider сертификат за сигурност. 

Регистрацията е лесна и достъпна на адрес https://www.epay.bg 

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система за разплащане са: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express, Борика

 

 

 


http://global2bs.com/images/brand/borika.pngБорика е българска система за електронно разплащане с банкови карти, издадени от местни банки на територията на страната.

Борика пренасочва всички плащания с карти между банките със собстени авторизационни центрове и картови оператори.

В реално време посредством доставчици на платежни услуги може да се правят разплащания за пазаруване онлайн, услуги, битови сметки и платежни нареждания.

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система за разплащане са: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express

 

 

 


http://global2bs.com/images/brand/tbi.pngTBI предоставя лизингов метод, който се интегрира в онлайн магазини, посредством който може да се закупи определена стока на лизинг и след одобрение на лизинговата компания, стоката се взима и се разсрочва между клиента и лизинговата компания.

За да се интегрира към даден онлайн магазин е нужно фирмата, която е собственик на уеб сайта да сключи договор с лизинговата компания, която пък трябва да предостави документация за интегриране, която се подава към фирмата разработчик на лизинговия метод.

 

 

 

 


 

 

http://global2bs.com/images/brand/bulbank.pngUniCredit Bulbank предоставя лизингов метод, който се интегрира в онлайн магазини, посредством който може да се закупи определена стока на лизинг и след одобрение на лизинговата компания, стоката се взима и се разсрочва между клиента и лизинговата компания. За да се интегрира към даден онлайн магазин е нужно фирмата, която е собственик на уеб сайта да сключи договор с лизинговата компания, която пък трябва да предостави документация за интегриране, която се подава към фирмата разработчик на лизинговия метод.

 

 

 

 

 

 


 

http://global2bs.com/images/brand/bnpparibas.pngБНП Париба  предоставя лизингов метод, който се интегрира в онлайн магазини, посредством който може да се закупи определена стока на лизинг и след одобрение на лизинговата компания, стоката се взима и се разсрочва между клиента и лизинговата компания. За да се интегрира към даден онлайн магазин е нужно фирмата, която е собственик на уеб сайта да сключи договор с лизинговата компания, която пък трябва да предостави документация за интегриране, която се подава към фирмата разработчик на лизинговия метод.

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес