Ние сме екип от професионалисти, които Ви съдействат в изграждането, развитието и стабилизирането на Вашия бизнес. За нас е изключително важно в максимална степен да отговорим на нуждите и изискванията на клиентите си по най-добрият начин, осигурявайки им високи и успешни резултати. Основната ни цел е да предлагаме най-добрите индивидуални решения конкретно за Вашия бизнес.

   Глобал Ту Би ЕС EООД e новосъздадена аутсорсинг компания, предоставяща набор от специализирани услуги, свързани с обслужването на клиенти по различни комуникационни канали. Възможностите, които предлагаме на своите клиенти включват: приемане на поръчки; клиентска и техническа поддръжка; маркетингови проучвания; организиране и обслужване на събития и бизнес срещи; поддръжка, актуализация и обработване на база данни.
  

   Компанията е основана в началото на 2015 г. от група млади специалисти с над 5 годишен опит в сферата на контактните центрове. Ние от Глобал Ту Би ЕС опитваме да се наложим на този изключително конкурентен пазар, като разчитаме на качеството, коректността, професионалността и цените на услугите ни. Нашата дейност покрива целия аутсорсинг бизнес процес. 

Ако сте си избрали някоя от нашите услуги може да поръчате от тук

Поръчай

Стъпки на работа

  • Среща с нас

    Среща с нас

  • Подготвяне на договор

    Подготвяне на договор

  • Включване на активната услуга

    Включване на активната услуга

Фирми, с които работим

Контакт

Информация за фирмата

089 899 99 12

телефон за връзка


е-майлФирма: Глобал Ту Би Ес